Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Cosuri de fum

Cosurile de fum ceramice sau din inox sunt sisteme profesionale de evacuare, potrivite pentru orice sursa de incalzire, pe lemn, gaz sau ulei.

Au o durata de viata mare, intre 10 si 30 de ani si beneficiaza de certificari de performanta, fiind testate la peste 1000 de grade in centre renumite.

Cosurile de fum din inox si ceramica pot fi racordate la seminee, sobe, bucatarii de vara, centrale termice pe gaz, ulei, peleti sau carbuni, centrale termice atmosferice, turbo sau cu condensare, dar si la gratare de gradina.

Cosurile ceramice utilizate pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si gazelor de ardere contin tubulatura de samota de inalta calitate, sunt rezistente la condensul acid, socuri termice si sunt potrivite pentru orice tip de combustibil utilizat. Se monteaza usor si repede si asigura o functionalitate a sursei de caldura la randament maxim. Confera siguranta impotriva riscurilor de incendiu si intoxicatii cauzate de potentiale defectiuni.

Cosurile din inox sunt create pe baza unui sistem circular utilizat pentru evacuarea gazelor de ardere din combustibil solid, lichid sau gazos. Se monteaza usor, au o performanta crescuta si un design modern si sunt disponibile intr-o gama extinsa de diametre interioare, oferind siguranta in utilizare.

Galerie foto
  • ...