Seminee Deus - Sobe, seminee, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee pentru exterior

Semineele exterioare pot lua diverse forme si pot dobandi functionalitati, fiind create in stil modern, minimalist, traditional, rustic, clasic sau fiind suspendate. Sunt preferate datorita farmecului si utilitatii pe care le confera spatiului in care sunt amplasate. Sunt folosite pentru a crea un spatiu calduros si o atmosfera intima in spatiile exterioare din jurul cladirilor sau locuintelor, atunci cand temperaturile sunt usor scazute.

Un semineu amplasat pe terasa, in gradina sau in spatiile din apropierea locuintei aduce un plus de originalitate, imbunatateste design-ul si creeaza caldura.  

In functie de preferinte, semineele pot fi inglobate in gratare, cuptoare de pizza, spatii de depozitare, chiuveta sau pot dobandi diverse functionalitati, de aceea sunt confectionate din materiale variate, in stiluri diversificate.

Gama noastra de seminee exterioare cuprinde cuptoare profesionale sau artizanale, gratare, seminee din calcar masiv prelucrat manual, caramida din samota speciala, placi modulare din samota, grinzi din lemn stratificat, granit masiv sau prelucrat si cosuri de fum profesionale.

Semineele exterioare sunt personalizate si pot fi adaptate nevoilor si cerintelor clientilor. Sunt realizate conform conditiilor de siguranta, din materiale de inalta calitate, indeplinind atat un rol pragmatic, cat si unul estetic.

Galerie foto
  • ...